MBSR mindfulness

MBSR Mindfulness

Sygdom, stress eller almindelig travlhed kan udfordre trivsel i hverdagen. Et liv med trivsel og glæde kan genfindes – der findes metoder, som har bevist sit værd.

MBSR Mindfulness træning giver bedre trivsel og mere glæde i livet. Det er ikke kun en påstand – det er bevist på en række universiteter, hvor man systematisk har arbejdet med stressreducerende mindfulness. Mindfulness handler om at være i kroppen uanset, om du mærker stress, uro, smerte eller glæde og afslappethed. Træningen i mindfulness kræver disciplin, men du vil efter ganske få uger opleve at livet bliver mere intenst og at uro og stresssymptomer reduceres.

Jeg anvender min mindfulness-uddannelse i forbindelse med stresshåndtering og stressforebyggelse, og jeg tilbyder kurser i mindfulness for både private personer, virksomheder og institutioner. 

Forløb i Mindfulness og Hatha Yoga øger trivslen

Hvis du er leder i en virksomhed eller institution og går med tanken om at tilbyde et forløb til en bestemt gruppe medarbejdere, eller for den sags skyld alle i virksomheden, kommer jeg gerne på besøg på virksomheden eller i institutionen. Jeg vil fortælle, hvad Mindfulness og Hatha Yoga kan gøre for dine medarbejdere og din virksomhed.

Hvis du er privat person og bor i Sæby eller et sted i Nordjylland og gerne vil gøre noget godt for dig selv, så kan du melde dig til nogle af mine Mindfulness kurser, som kører året rundt i forskellige forløb. Det er kurser, som både indeholder Mindfulness og Hatha Yoga. Hatha Yoga er øvelser, som giver smidighed og skaber styrke, ro og balance. Jeg tager altid udgangspunkt i dig og dine eventuelle fysiske udfordringer. Mindfulness delen fokuserer på nærvær og ro i kroppen. Vi lader vores tanker forblive tanker, vha. accept, teknikker og øvelser, som I kan tage med hjem og bruge i den travle dagligdag. 

Mindfulness og Hatha Yoga kan vise vejen mod en ny livsstil, med mere ro, trivsel og glæde.

Der afholdes løbende kurser i mine hyggelige lokaler i Sæby på Tranåsvej.

(se aktuelle kurser).

Læs mere om fakta om mindfulness her