Mine værdier ...

Der er tre værdier, som er helt afgørende for mig:

  • At møde folk med respekt
  • At hjælpe andre mennesker
  • At leve livet med balance

Om mig ...

Jeg hedder Tina Henriette Christensen og bor i Sæby sammen med min mand og vores to børn. Siden jeg var helt ung, har jeg interesseret mig for balance mellem krop og sjæl og har dyrket afspænding og mindfulness gennem mange år.

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at få et liv med balance. Som coach fungerer jeg som sparringspartner, og jeg hjælper med at få øje på dine styrker og kompetencer.

Jeg har haft stress helt tæt inde på livet, og ved hvordan det føles – jeg ved også, hvordan man kommer videre og bliver klogere på livet. Hver aften spørger jeg mig selv: ”Har du været til stede i dag og hvordan var det?”

Uddannelser og kurser …

Jeg er uddannet i mindfulness-baseret-stress-reduktion (MBSR grunduddannelse) fra Aarhus Universitet ved psykolog Jakob Piet og er færdiguddannet MBSR-lærer fra 2018 under overlæge i psykiatri Lone Fjorback - også ved Aarhus Universitet. MBSR-titlen er beskyttet og må kun anvendes af lærere uddannet fra Aarhus Universitet - det er din garanti for evidens og kvalitet. Jeg er registreret ved Mindfulnessforeningen, som kun optager MBSR-mindfulness uddannede. Du kan læse mere her: http://www.mindfulnessforeningen.dk/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=27&Itemid=502

Jeg har certificeret coach og udviklingskonsulent med fokus på stresshåndtering og personlig udvikling.

Den kropslige forankring er vigtigt i forhold til stress-håndtering. Jeg er yoga-lærer (200+) med ret til registrering ved Yoga Alliance. Jeg valgt at uddanne mig ved en registreret fysioterapeut og yogalærer. Det gør mig i stand til at understøtte folk med fysiske udfordringer.    

Jeg er også uddannet kemiingeniør og har 22 års erfaring fra erhvervslivet, hvor jeg har fungeret som leder igennem mange år. Som afdelingsleder, projektdirektør og koncernchef har jeg oplevet, hvor vigtigt det er at have fokus på hvert enkelt menneske i forhold til styrker og udviklingspotentiale.

Jeg er mentor for Ingeniørforeningens medlemmer og bruger min erfaring som leder og mine coach værktøjer til at understøtte din personlige udvikling.