Aktuelle kurser

1. halvår 2019 - kommende kurser:

Foredrag "Ledelse uden stress" mandag d. 6/5 kl. 17.30 i Aalborg. Pris 125 kr.

De fleste ledere nyder at være i et travlt miljø. Men hvornår går det fra at være en travl hverdag til et stressende arbejdsliv? Hvilke parametre påvirker, og hvad skal du som leder være opmærksom på? Hvordan kan man spotte egen og medarbejdernes stress?

Ledere i dagens Danmark er vant til at have travlt og til at have mange bolde i luften; budget- og målopfølgning, strategiarbejde, håndtering af afdelingens udvikling og det menneskelige aspekt af ledelse herunder stress er blot nogle af de opgaver, der skal håndteres.

På dette fyraftensarrangement får du mulighed for at få mere viden om stress. Du vil blive indført i, hvordan stress virker, og du får viden om, hvorfor flere og flere får stress. Der er indlæg om at spotte stress og om at skabe rammerne for en fortsat god og udviklende arbejdskultur uden stress. Følgende elementer behandles:

 • Er det stress eller travlhed?
 • Hvad sker der i hjernen, når vi bliver stressede?
 • Hvordan fastholdes rammerne for et sundt og stressfrit miljø blandt medarbejderne?
 • Hvad kan man gøre som leder?
 • Hvordan spotter man medarbejdernes stress?
 • Hvordan håndterer man som leder stress i afdelingen?
Der vil være korte øvelser i stresshåndtering undervejs.

Kurset henvender sig til dig, der arbejder som afdelingsleder/chef, projektchef, projektleder eller har et teamansvar (direkte eller indirekte). Kurset udbydes i samarbejde med IDA Lederforum, men foredraget er åbent for alle.

Information

Pris: 125 kr. Hvis du er medlem af IDA er deltagelse gratis, men tilmelding er nødvendig. Husk at alle er velkommen. IDA er vært med en sandwich og drikkevarer til foredraget.
Tidspunkt: Mandag den 6/5 kl. 17.30 - 21.00.
Sted: IDA Vestre Havnepromenade 9, 9000 Aalborg.
Undervisere: Tina Christensen er ingeniør med mere end 20 års erfaring som leder. Hun har arbejdet som projektdirektør, faglig koncernchef og driftsingeniør. Hun er uddannet i stressreduktion på masterniveau og er desuden coach og udviklingskonsulent.

Tilmeld dig her Du bliver dirigeret videre til IDA's hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig.

2-dages Kursus "Ledelse uden stress". Dato: 3/6 + 4/6 på Hotel Viking Aqua & Spa i Sæby. Pris 5600 kr.


At fastholde rammerne for en god og sund arbejdskultur er vigtigt for ledere i dagens Danmark. Kravene til chefen og medarbejderne er mange; omstillingsparathed, deadlines, ledermøder, strategiarbejde, samarbejde på tværs af organisationen, håndtering af kunder eller stakeholders, vanskelig kommunikation og personlige udfordringer er blot nogle af de parametre, der kan virke stressende.

Ledelse uden stress er et kursus, hvor der sættes fokus på stresshåndtering med udgangspunkt i dig selv som leder. Der arbejdes ud fra præmissen om, at du skal kende til egne stressmønstre og mestering strategier, for at sætte rammerne for opgaver med den enkelte medarbejders trivsel for øje. Der undervises med udgangspunkt i evidensbaserede metoder.

Kurset består af en række indlæg om ledelse uden stress. Udgangspunktet er at skabe rammerne for en arbejdskultur, der sikrer trivsel og mindre stress.

Kursusindhold:
 • Der arbejdes med CCM 360o Trivselshjul som et gennemgående element på kurset. Der laves stresstest som udgangspunkt for en af øvelserne.
 • Der udleveres undervisningsmateriale samt en række konkrete værktøjer til stressreduktion, og stresshåndtering som kan bruges direkte i afdelingen efterfølgende.
 • Undervisningen er baseret på en veksling mellem korte indlæg (stresspsykologi, personlig respons, tankekontrol, perception, ændring i adfærd) efterfulgt af øvelser i grupper.
 • Der arbejdes med sammenhængen mellem sind og krop herunder mental kapacitet og robusthed. Mindfulness er en del af værktøjskassen, men er ikke det bærende element på kurset.
 • Der er indlagt walk-and-talks og videoer med udgangspunkt i evidensbaserede metoder.

 • Første kursusdag afsluttes med en stressreduktionsøvelse i spaområdet for dem, der har lyst.

  Hvor?
  Kurset afholdes på Hotel Viking Aqua & Spa i Sæby (30 min. fra Aalborg), beliggende tæt på hav, skov og strand. Overnatning i enkeltværelser. Adgang til spaområdet og fitnesscenter begge dage er inkluderet i prisen. Spaafdelingen indeholder adskillige boblebade, saunaer, varmvandsbassin med udendørs svømmerondel samt boblebad og sauna på toppen af hotellet med udsigt til Kattegat.

  Overnatning og forplejning er inkluderet i prisen:

  Dag 1:
 • Formiddagsbolle med kaffe, te og vand
 • Frokost
 • Eftermiddagskaffe/te med kage.
 • Middag (3-retters)
 • Kaffe efter middagen

 • Dag 2:
 • Morgenbuffet.
 • Formiddagsbolle med kaffe, te og vand.
 • Frokost.
 • Eftermiddagskaffe/te med kage.


 • Underviser
  Underviser Tina Christensen er ingeniør med mere end 20 års erfaring som leder. Hun har arbejdet som projektdirektør, faglig koncernchef og driftsingeniør. Hun er uddannet i stressreduktion på masterniveau og er desuden Coach og udviklingskonsulent. Hun er selvstændig og afholder kurser, foredrag om stresshåndtering og lederudvikling/personlig udvikling.

  Information

  Pris: 5600 kr. Prisen inkluderer undervisning, materiale, værktøjer, overnatning og fuld forplejning.
  Tidspunkt: Mandag den 3/6 fra 08.30 - 17.00 og tirsdag den 4/6 fra 08.00 - 16.00.
  Sted: Hotel Viking Aqua & Spa. Frederikshavnsvej 70, 9300 Sæby
  Undervisere: Tina Christensen er ingeniør med mere end 20 års erfaring som leder. Hun har arbejdet som projektdirektør, faglig koncernchef og driftsingeniør. Hun er uddannet i stressreduktion på masterniveau og er desuden coach og udviklingskonsulent.

  Tilmeld dig her Kurset er udbudt i samarbejde med IDA Lederforum, men er for alle. Du bliver dirigeret videre til IDA's hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig.

2. halvår 2019 - kommende kurser:

8-ugers MBSR-forløb til stressreduktion i Sæby (start 25/9-19). Forskningsbaseret program med beviselig effekt (Åben for tilmelding)

Dette kursusforløb er forskningsbaseret og har en beviselig effekt på stress, angst og depression. I løbet af dette intensive kursusforløb får du lejlighed til at få værktøjerne indarbejdet i dit liv med mere trivsel og velvære til følge.

Programmet følger MBSR-principperne (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) fra Aarhus og Massachusetts Universitet. Det er din garanti for professionel lærer vejledning, da kun lærere uddannet under Aarhus Universitet må anvende den beskyttede titel MBSR.
Kurset består af gennemgange af teorien bag programmet og viden fra Aarhus Universitet om stress, og hvad stress gør ved os. Du får udleveret øvelser, som du arbejder videre med hjemme, og på den måde lærer du at mærke kroppens tilstand og at arbejde med åndedrættet for at få ro i kroppen.

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil leve et liv med mere balance og ro. Og til dig der oplever stress, angst eller tungsind. Men du behøver ikke være stressramt for at deltage. Motivationen kan være at få mindfulness ind i familielivet eller i hverdagen. Der bliver afholdt en række introer inden start.

Medbring tæppe og en pude og mød gerne op i tøj, du kan bevæge dig i. Jeg har måtter og meditationspuder.

Der er gratis intro til forløbet onsdag den 11/9 kl. 18.30 - ca. 19.45 og lørdag den 14/9 kl. 10 - ca. 11.15. Tilmelding er nødvendig af hensyn til kaffe og te. Du kan tilmelde dig ved at bruge knappen nederst på siden. Husk at skrive hvad du melder dig til.

Information

Pris: 3900 kr. (inkl. moms) for private. 4400 kr. (ex. moms) for virksomheder. Inkluderer materiale, lydfiler, kaffe/te. Mange arbejdsgivere betaler for deres ansattes deltagelse. En anden mulighed er at anvende bruttolønordningen på dette kursusforløb, hvis din arbejdsgiver vil tilgodese dette. (hvilket reducerer din pris med ca. det halve). Der er også mulighed for et personligt MBSR- forløb: 8 x 1 timer. Pris 5600 kr. eller 725 kr./session.
Der pålægges moms på virksomhedsbetalte kurser.
Første møde: Onsdag d. 25/9-2018 18:30
Sted: Mine hyggelige lokaler på Tranåsvej 14 i Sæby.
Mødegange: 8 af 2,5 timer (første mødegang 3,5 timer) på følgende datoer: Onsdage kl. 18.30 – 21.00: 25/9 (3,5 timer), 2/10, 9/10, 23/10, 30/10, 6/11, 13/11 og 20/11. Heldags kl. 9-16 er den 3/11-2019.
Undervisere: Tina Henriette Christensen, MBSR-lærer fra Aarhus Universitet. Du må meget gerne ringe til mig, hvis du har spørgsmål. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Tilmeld dig her Du modtager derefter en mail med info om betaling af kurset. Når beløbet er overført, er du sikret en plads på holdet.

1. halvår 2019 - igangsatte kurser:

8-ugers MBSR-forløb til stressreduktion. Forskningsbaseret program med beviselig effekt (Igangsat).

Dette kursusforløb er forskningsbaseret og har en beviselig effekt på stress, angst og depression. I løbet af dette intensive kursusforløb får du lejlighed til at få værktøjerne indarbejdet i dit liv med mere trivsel og velvære til følge.

Programmet følger MBSR-principperne (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) fra Aarhus og Massachusetts Universitet. Det er din garanti for professionel lærer vejledning, da kun lærere uddannet under Aarhus Universitet må anvende den beskyttede titel MBSR.
Kurset består af lette gennemgange af teorien bag programmet og viden fra Aarhus Universitet om stress, og hvad stress gør ved os. Du får udleveret øvelser, som du arbejder videre med hjemme, og på den måde lærer du at mærke kroppens tilstand og at arbejde med åndedrættet for at få ro i kroppen.

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil leve et liv med mere balance og ro. Og til dig der oplever stress, angst eller tungsind. Der vil være en indledende samtale inden kursusstart, hvor vi får mulighed for at snakke om programmet. Der vil også blive afholdt en række introer inden start.

Medbring tæppe og en pude og mød gerne op i tøj, du kan bevæge dig i. Jeg har måtter og meditationspuder.

Information

Pris: 3900 kr. (inkl. moms) for private. 4400 kr. (ex. moms) for virksomheder. Inkluderer materiale, lydfiler, kaffe/te. Mange arbejdsgivere betaler for deres ansattes deltagelse. En anden mulighed er at anvende bruttolønordningen på dette kursusforløb, hvis din arbejdsgiver vil tilgodese dette. (hvilket reducerer din pris med ca. det halve). Der pålægges moms på virksomheder.
Første møde: Onsdag d. 06-02-2018 18:30
Sted: Det hyggelige festlokale på Tranåsvej 14 i Sæby.
Mødegange: 8 af 2,5 timer (første mødegang 3,5 timer) på følgende datoer: Onsdage kl. 18.30 – 21.00: 6/2 (3,5 timer), 13/2, 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3 og 3/4. Heldags kl. 9-16 er den 24/3.
Undervisere: Tina Henriette Christensen, MBSR-lærer fra Aarhus Universitet. Du må meget gerne ringe til mig, hvis du har spørgsmål.

Tilmeld dig her Du modtager derefter en mail med info om betaling af kurset. Når beløbet er overført, er du sikret en plads på holdet.

Forårs onsdagshold 16.45 - 18.00 Herre Yoga, 16 gange 1200 kr. Start 27/2 (Få pladser).


Der er fokus på stræk og yoga for mænd - kun for mænd! Øvelserne er målrettet mænds behov for fleksibilitet og smidighed. Samtidig er der også fokus på styrke i kernen. Holdet er ideelt for dig, der ønsker mere smidighed og kan med stor fordel også hjælpe med at strække benmuskler og sener for dig der løber eller går meget. Du vil blive udfordret, men ikke mere end hvad der føles behageligt og styrkende for kroppen.

Alle kan være med – det handler ikke om at være dygtig eller at have erfaring. Medbring en drikkedunk, 2 tæpper og en pude og mød gerne op i tøj, du kan bevæge dig i. Jeg har yogamåtter. Der er plads til alle aldersgrupper.

Information

Første møde: Onsdag d. 27/2-2019 16:45 - 18:00.
Sted: Mine hyggelige lokaler på Tranåsvej 14 i Sæby.
Mødegange: 16, holdet løber fra slut februar, marts, april, maj og juni på følgende datoer: 27/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3, 3/4, 10/4, 24/4, 1/5, 8/5, 16/5 (torsdag 17.15 - 18.30), 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6.
Pris: 1200 kr. (der er en ekstra gang ift. sidste hold). Der er også mulighed for at købe et 10-turs kort for 900 kr., hvor der er fuld fleksibilitet. De 10 gange skal være afviklet i løbet af sæsonen, men du bestemmer selv hvilke dage, der passer dig. Hvis der er interesse for det, kan yoga flyttes til min terrasse (ugeneret)på Strandkanten i de lune måneder.
Undervisere: Tina Henriette Christensen, yogalærer og MBSR-mindfulness lærer fra Aarhus Universitet.

Tilmeld dig her Husk at skrive hvilket hold, du ønsker at deltage på. Du modtager derefter en mail med info om betaling af kurset. Når beløbet er overført, er du sikret en plads på holdet. Mobilepay nr. 43493.

Forårs torsdagshold 19.00 - 20.15 Mindful Hatha Yoga (Venteliste).

Når vi dyrker mindfulness og Hatha-Yoga handler det om at være i nuet. Der er fokus på dig, og du vil opleve at mærke dig selv på en ny og mere intens måde. Vi dyrker den klassiske Hatha-Yoga som styrker kroppen og smidigheden og ikke mindst balancen.
Vi kombinerer Hatha-Yoga med mindfulness; laver body-scanning og mærker kroppens tilstand og arbejder med åndedrættet for at få ro i kroppen. På dette hold gentages Hatha-yoga øvelserne og der bygges nye øvelser på i et stille og roligt tempo. Du vil blive udfordret, men ikke mere end hvad der føles behageligt og styrkende for kroppen.

Alle kan være med – det handler ikke om at være dygtig eller at have erfaring. Medbring en drikkedunk, 2 tæpper og en pude og mød gerne op i tøj, du kan bevæge dig i. Jeg har yogamåtter og meditationspuder. Hvis vejret tillader det i maj/juni, afholdes yogaen på min skønne terrassse på Strandkanten med lyden af bølger i baggrunden :)

Information

Første møde: Torsdag d. 28/2-2019 19.00 - 20.15.
Sted: Mine hyggelige lokaler på Tranåsvej 14 i Sæby.
Mødegange: 16, holdet løber over februar, marts, april, maj og juni på følgende datoer: 28/2, 7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 4/4, 11/4, 25/4, 30/4 (tirsdag), 9/5, 14/5 (tirsdag 19.30-20.45), 23/5, 28/5 (tirsdag pga. Kristi H.), 6/6, 13/6, 18/6 (tirsdag). Hvis du er forhindret i at deltage på holdet, kan du bede om at deltage på holdet kl. 17.15.
Pris: 1200 kr. Der er også mulighed for at købe et klippekort til 10 gange. Det koster 900 kr. De 10 gange skal være afviklet inden for perioden af sæsonen.
Undervisere: Tina Henriette Christensen, yoga-lærer og MBSR-mindfulness lærer fra Aarhus Universitet.

Tilmeld dig her Husk at skrive hvilket hold du ønsker at deltage på. Du modtager derefter en mail med info om betaling af kurset. Når beløbet er overført, er du sikret en plads på holdet. MobilePay nr. er 43493.

Forårs torsdagshold 17.15 - 18.30 Mindful Hatha Yoga (Venteliste).

Når vi dyrker mindfulness og Hatha-Yoga handler det om at være i nuet. Der er fokus på dig, og du vil opleve at mærke dig selv på en ny og mere intens måde. Vi dyrker den klassiske Hatha-Yoga som styrker kroppen og smidigheden og ikke mindst balancen.
Vi kombinerer Hatha-Yoga med mindfulness; laver body-scanning og mærker kroppens tilstand og arbejder med åndedrættet for at få ro i kroppen. På dette hold gentages Hatha-yoga øvelserne og der bygges nye øvelser på i et stille og roligt tempo. Du vil blive udfordret, men ikke mere end hvad der føles behageligt og styrkende for kroppen.

Alle kan være med – det handler ikke om at være dygtig eller at have erfaring. Medbring en drikkedunk, 2 tæpper og en pude og mød gerne op i tøj, du kan bevæge dig i. Jeg har yogamåtter og meditationspuder. Hvis vejret tillader det i maj/juni, afholdes yogaen på min skønne terrassse på Strandkanten med lyden af bølger i baggrunden :)

Information

Første møde: Torsdag d. 28/2-2019 17:15 - 18:30.
Sted: Mine hyggelige lokaler på Tranåsvej 14 i Sæby.
Mødegange: 16, holdet løber over februar, marts, april, maj og juni på følgende datoer: 28/2, 7/3, 14/3, 21/3, 28/3, 4/4, 11/4, 25/4, 30/4 (tirsdag), 9/5, 14/5 (tirsdag kl. 17.45-18.30), 23/5, 28/5 (tirsdag pga. Kristi H.), 6/6, 13/6, 18/6 (tirsdag). Hvis du er forhindret i at deltage på holdet, kan du bede om at deltage på holdet kl. 19.
Pris: 1200 kr. Der er også mulighed for at købe et klippekort til 10 gange. Det koster 900 kr. De 10 gange skal være afviklet inden for perioden af sæsonen.
Undervisere: Tina Henriette Christensen, yoga-lærer og MBSR-mindfulness lærer fra Aarhus Universitet.

Tilmeld dig her Husk at skrive hvilket hold du ønsker at deltage på. Du modtager derefter en mail med info om betaling af kurset. Når beløbet er overført, er du sikret en plads på holdet. MobilePay nr. er 43493.

Christensen Coaching & Mindfulness

Tranåsvej 14, 9300 Sæby
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Mobilnummer: 42 70 80 50

Følg med på facebook

Køb MindCoach app

Få en gratis lydfil til stressreduktion ved at hente MindCoach appen i Appstore (Iphones) eller Google Play (Android).

Du kan også købe hele appen for et engangsbeløb på 79 kr. Du får:

 • 24 meditationer (lydfiler med og uden smukke naturlyde) herunder
 • 2 lydfiler til bedre søvn
 • Øvelser til mere trivsel og stressreduktion
 • 5 yogaserier til kropslig forankring, som giver mere trivsel

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag en gratis mindfulness lydfil til stressreduktion.

Interesseret i nyheder til:

Husk at tjekke mappen "uønskede" i din mailboks. Du kan læse om vores privatpolitik her

WebBureau ITTP