8-ugers MBSR-mindfulness kursus i Sæby efterår 2020

8-ugers MBSR-mindfulness kursus i Sæby efterår 2020

Dette kursusforløb er forskningsbaseret og har en beviselig effekt på stress, angst og depression. I løbet af dette intensive kursusforløb får du lejlighed til at få værktøjerne indarbejdet i dit liv med mere trivsel og velvære til følge. Motivationen for kurset behøver ikke at være stress. Du kan deltage for at få værktøjer til mere nærvær i din hverdag og få at blive bedre til at holde fokus.

Programmet følger MBSR-principperne (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) fra Aarhus og Massachusetts Universitet. Det er din garanti for professionel lærer vejledning, da kun lærere uddannet under Aarhus Universitet må anvende den beskyttede titel MBSR.

Kurset består af gennemgange af teorien bag programmet og viden fra Aarhus Universitet om stress, og hvad stress gør ved os. Du får udleveret øvelser, som du arbejder videre med hjemme, og på den måde lærer du at mærke kroppens tilstand og at arbejde med åndedrættet for at få ro i kroppen.


Kurset henvender sig til dig, der gerne vil leve et liv med mere balance og ro. Og til dig der oplever stress, angst eller tungsind. Men du behøver ikke være stressramt for at deltage. Motivationen kan være at få mindfulness ind i familielivet eller i hverdagen. Medbring tæppe og en pude og mød gerne op i tøj, du kan bevæge dig i. Jeg har måtter og meditationspuder.

Mange arbejdsgivere betaler for medarbejdernes forløb. Hvis du ikke har den mulighed, kan du benytte dig af bruttolønsordningen, hvis din arbejdsgiver vil tilgodese dette. Det betyder at kursus afgiften reduceres til ca. det halve.

Der er gratis intro til forløbet onsdag den 9/9 kl. 17.00 - 18.15. Tilmelding er nødvendig af hensyn til kaffe og te.

Information

Pris: 3900 kr. (inkl. moms) for private. 4800 kr. (ex. moms) for virksomheder. Inkluderer materiale, lydfiler, kaffe/te. Mange arbejdsgivere betaler for deres ansattes deltagelse. En anden mulighed er at anvende bruttolønsordningen på dette kursusforløb, hvis din arbejdsgiver vil tilgodese dette. (hvilket reducerer din pris med ca. det halve).

Der er også mulighed for et personligt MBSR-forløb: 8 x 1 timer. Pris 6.800 kr. eller 875 kr./session. Der pålægges moms på virksomhedsbetalte kurser.

Første møde: Onsdag d. 30/9-2020 17.30. 
Sted: Kursuslokalerne på Tranåsvej 14 i Sæby.
Mødegange: 8 af 2,5 timer på følgende datoer: Onsdage kl. 17.30 – 20.00: 30/9, 7/10, 21/10, 28/10, 4/11, 11/11, 18/11, 25/11. Heldags kl. 9-15 den 22/11-2020 på Knivholt Hovedgaard inkl. frokost, kage, kaffe og te.
Undervisere: Tina Henriette Christensen, MBSR-lærer fra Aarhus Universitet. Du må meget gerne ringe til mig, hvis du har spørgsmål. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Tilmelding

Fill out my online form.
Du kan tilmelde dig her. Husk at skrive hvilket kursus, der tilmelder dig. Du modtager derefter en mail med info om betaling af kurset. Når beløbet er overført, er du sikret en plads på holdet. Du kan betale via MobilePay 43493, bankoverførelse eller faktura.