8-ugers MBSR-mindfulness kursus i Aalborg efterår 2020

8-ugers MBSR-mindfulness kursus i Aalborg efterår 2020

Dette kursusforløb er forskningsbaseret og har en beviselig effekt på stress, uro og manglende overblik. I løbet af dette intensive kursusforløb får du lejlighed til at få værktøjerne indarbejdet i dit liv med mere trivsel og velvære til følge. Motivationen for kurset behøver ikke at være stress. Du kan deltage for at få værktøjer til mere nærvær i din hverdag og få at blive bedre til at holde fokus både på jobbet og i fritiden.

Programmet følger MBSR-principperne (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) fra Aarhus og Massachusetts Universitet. Det er din garanti for professionel lærer vejledning, da kun lærere uddannet under Aarhus Universitet må anvende den beskyttede titel MBSR.

Kurset består af gennemgange af teorien bag programmet og viden fra Aarhus Universitet om stress, og hvad stress gør ved os. Du får udleveret øvelser, som du arbejder videre med hjemme, og på den måde lærer du at mærke kroppens tilstand og at arbejde med åndedrættet for at få ro i kroppen.

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil leve et liv med mere balance og ro. Til dig der gerne vil have værktøjer til at bevare overblikket i en travl hverdag. Og til dig der oplever stress, uro, manglende energi eller tungsind. Men du behøver ikke være stressramt for at deltage. Motivationen kan være at få mindfulness ind i arbejdslivet med mere livskvalitet og fokus til følge.

Mange arbejdsgivere betaler for medarbejdernes forløb. Hvis du ikke har den mulighed, kan du benytte dig af bruttolønsordningen, hvis din arbejdsgiver vil tilgodese dette. Det betyder at kursus afgiften reduceres til ca. det halve.

Kurset afholdes i samarbejde med Ingeniørforeningen IDA, men er åbnet for alle faggrupper.

Der er gratis intro til forløbet mandag den 7/9 2020 kl. 17.00 - ca. 18.15. Tilmelding er nødvendig af hensyn til kaffe og te. 

Information

Pris: 4.800 kr. for medlemmer. I prisen er der inkluderet kompendium, lydfiler, kaffe/te og sandwich. Mange arbejdsgivere betaler for deres ansattes deltagelse. En anden mulighed er at anvende bruttolønsordningen på dette kursusforløb, hvis din arbejdsgiver vil tilgodese dette. (hvilket reducerer din pris med ca. det halve). Kurset er åben for alle fagrupper!

Første møde: Tirsdag d. 29/9-2020 17.00. 

Sted: IDA´s lokaler på Vestre Havnepromenade 9, 9000 Aalborg. 

Mødegange: 8 af 2,5 timer på følgende datoer: Tirsdage kl. 17.00 – 19.30: 29/9, 6/10, 20/10, 27/10, 3/11, 10/11, 17/11 og 24/11. Heldags kl. 9-15 den 22/11-2020.

Undervisere: Tina Henriette Christensen, ingeniør, MBSR-lærer fra Aarhus Universitet. Du må meget gerne ringe til mig, hvis du har spørgsmål. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig her. Du bliver dirigeret videre til IDA's hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig. Kurset er åbent for alle faggrupper.