Gratis intro om kursus i Ledelse uden stress

Gratis intro om kursus i Ledelse uden stress

Ingeniørforeningen IDA udbyder nu et kursus i ”Ledelse uden stress” i november. Kurset er åbent for alle faggrupper. Du bliver dirigeret videre til IDA's hjemmeside.

I den forbindelse afholdes der introduktion, hvor du har mulighed for at høre mere om indhold i kurset, materialet og dit udbytte. I løbet af introen vil du også få et overblik over, hvordan kurset afvikles herunder form og øvelser.

En undersøgelse foretaget i 2015 blandt 28.000 akademikere, hvor IDA’s medlemmer deltog viser, at stressniveauet er lavest blandt ansatte, der har en god daglig leder; allerhelst én, der ved, hvordan man tager hånd om stress og det psykiske arbejdsmiljø.

Ledere i dagens Danmark er vant til at have travlt og til at have mange bolde i luften; budget- og målopfølgning, strategiarbejde, håndtering af afdelingens udvikling og det menneskelige aspekt af ledelse er blot nogle af de opgaver, der skal håndteres. Samtidig skal man som ledere også have øje for den enkelte medarbejders trivsel. Hvordan skaber man rammerne for en god og stressfrit arbejdskultur?

På denne intro om kurset ”Ledelse uden stress” får du indblik i:

  • Hvad der er vigtigt i forhold til ledelse og stress
  • Kursets form, materiale og indblik i hvordan øvelserne afvikles
  • Hvorfor du skal kende til stress med udgangspunkt i dig selv for at skabe rammerne for den enkelte
  • Indblik i de 2 tests der anvendes på kurset

Kurset henvender sig til dig, der arbejder som afdelingsleder/chef, projektchef, projektleder eller har et teamansvar (direkte eller indirekte). Det er selvfølgelig helt uforpligtende at deltage på introen.

Information

Datoer: Mandage den 21/10 eller 4/11 kl. 17.00-18.30.
Sted: Vestre Havnepromenade 9, 9000 Aalborg.
Pris: 0 kr. Der serveres en sandwich og drikkevarer til introen.
Underviser: Tina Henriette Christensen, ingeniør, coach og udviklingskonsulent.

Tilmelding

Du bliver dirigeret videre til Ingeniørforeningens hjemmeside (IDA), hvor du kan tilmelde dig. Husk at arrangementet er åbent for alle.