Gratis intro om 8-ugers mindfulness i Aalborg efterår 2020

Gratis intro om 8-ugers mindfulness i Aalborg efterår 2020

Denne gratis intro er for dig, der gerne vil have mere trivsel og ro indarbejdet i hverdagen. Til dig der gerne vil have mindre tankemylder, bedre søvn og blive i stand til at være nærværende i nuet. Og til dig der er nysgerrighed på virkningen af mindfulness. 

I løbet af introen går jeg i dybden med indholdet i det 8-ugers MBSR mindfulness-forløb (Mindfulness Baseret Stress Reduktion), og du vil få viden med hjem om virkning og effekt af mindfulness på krop og sjæl. I løbet af introen får du mulighed for at afprøve en mindfulnessøvelse. Og du får muligheden for at stille spørgsmål til programmet, materialet, lydfilerne og hjemmearbejdet. 

Mange arbejdsgivere betaler for personalets deltagelse, da effekten af medarbejdere i trivsel er stor. Hvis du ikke har denne mulighed, kan du måske benytte dig af bruttolønsordningen, hvis din arbejdsplads vil tilgodese dette. På den måde sparer du ca. 50 % af kursusudgiften. Det vil jeg også fortælle mere om på dagen. 

Kurset afholdes i samarbejde med Ingeniørforeningen IDA, men der er åbent for alle faggrupper.

Jeg underviser med udgangspunkt i materiale fra Aarhus Universitet, og det er din garanti for kvalitet, da kun lærere uddannet fra Aarhus Universitet må anvende den beskyttede titel MBSR.

Information

Pris: Deltagelse på introen er gratis. Tilmelding er nødvendig af hensyn til kaffe, te og sandwiche.
Dato: Mandag den 7/9 kl. 17.00 - 18.30. 
Sted: IDA's lokaler på Vestre Havnepromenade 9, 9000 Aalborg. 
Undervisere: Tina Henriette Christensen, ingeniør, uddannet i MBSR-stressreduktion fra Aarhus Universitet. Hvis du har spørgsmål kan Tina træffes på 42 70 80 50.

Tilmelding

Fill out my online form.
Du kan tilmelde dig her til den gratis intro - der er åbent for alle faggrupper.