Gratis intro om 8-ugers mindfulness i Sæby

Gratis intro om 8-ugers mindfulness i Sæby

Denne gratis intro er for dig, der gerne have mere trivsel og ro indarbejdet i hverdagen. Til dig der gerne vil have mindre tankemylder, bedre søvn og blive i stand til at være nærværende i nuet. Og til dig der er nysgerrighed på virkningen af mindfulness. 

I løbet af introen går jeg i dybden med indholdet i det 8-ugers MBSR mindfulness-forløb (Mindfulness Baseret Stress Reduktion), og du vil få viden med hjem om virkning og effekt af mindfulness på krop og sjæl. I løbet af introen laver vi små mindfulness øvelser og simple yogaøvelser. Og du får muligheden for at stille spørgsmål til programmet, materialet, lydfilerne og hjemmearbejdet. 

Mange arbejdsgivere betaler for personalets deltagelse, da effekten af medarbejdere i trivsel er stor. Hvis du ikke har denne mulighed, kan du måske benytte dig af bruttolønsordningen, hvis din arbejdsplads vil tilgodese dette. På den måde sparer du ca. 50 % af kursusudgiften. Det vil jeg også fortælle mere om på dagen. 

Jeg underviser med udgangspunkt i materiale fra Aarhus Universitet, og det er din garanti for kvalitet, da kun lærere uddannet fra Aarhus Universitet må anvende den beskyttede titel MBSR.

Information

Pris: Deltagelse på introen er gratis. Tilmelding er nødvendig af hensyn til kaffe og te.
Dato: Onsdag den 11/9 kl. 18.30 - 19.45 eller lørdag den 14/9 10:00 - 11:15. 
Sted: Mine skønne kursuslokaler på Tranåsvej 14 i Sæby. 
Undervisere: Tina Henriette Christensen, uddannet i MBSR-mindfulness/yoga fra Aarhus Universitet. Du må meget gerne ringe til mig, hvis du har spørgsmål.

Tilmelding

Fill out my online form.
Du kan tilmelde dig her. Husk at skrive hvilket kursus, der tilmelder dig. Du modtager derefter en mail med info om betaling af kurset. Når beløbet er overført, er du sikret en plads på holdet. Du kan overføre via MobilePay 43493.